Om os

Hvem er vi?

Vi er et moderne snedkeri, der kan løse enkelte unika opgaver og producere i storformat, både for privat og erhverv. Det er vigtigt for os, at samarbejdet med dig bliver en succes, fordi vi ved at uanset opgaven, så kommer de bedste produkter ud af et godt samarbejde. Om end det er første gang, du besøger et snedkeri, eller om du kommer til os med mere erfaring, tilpasser vi niveauet og ydelserne omkring din opgave.

Vi er din one stop shop

9

Fleksible og kreative

Hos joiner kan du ikke kun vælge mellem 10 forskellige løsninger. Vi kan lave alle tænkelige løsninger, så længe det er muligt med redskaberne. Med andre ord, så er det kun fantasien og redskaberne som sætter grænserne hos os.

 

9

Sparring, rådgivning og eksekvering

Hvorend du står i processen med dit projekt, kan du højst sandsynligt få gavn af vores kompetencer. Vi hjælper fra idé til endelig eksekvering. 

“Joiner leverer et produkt i høj kvalitet! For os er de et “match made in heaven” fordi de formår at indfri vores kunders behov; herunder vores ambition for bæredygtighed, kvalitet, prisbevidsthed og produktudvikling. ”

Greenery