Snedkerløsninger til byggebranchen

Mange muligheder

Vi har erfaring i entreprise og samarbejde med byggebranchen. Vi kan leverer snedkerarbejde i stor skala uden at gå på kompromis med finesse og detaljer.
Med vores maskinpark kan vi producere alle former for snedkerarbejde til byggebranchen. Vi lægger særligt vægt på at optimere materialeforbrug, så de rækker længst muligt. Desuden har vi erfaring i produktionsprocesser, så vi kan tilpasse produktionen, således at den følger entreprisens forløb.

Vi har mulighed for at møde på lokationen, foretage opmålinger og vejlede i optimale og økonomisk hensigtmæssige løsninger.

Vi er klar over, at alt ikke skal leveres på samme tid og i samarbejde med entreprisens andre parter finder vi passende løsninger på samlinger og monteringer.

Efter dit behov

9

Fleksible og kreative

Hos joiner kan du ikke kun vælge mellem 10 forskellige løsninger. Vi kan lave alle tænkelige løsninger, så længe det er muligt med redskaberne. Med andre ord, så er det kun fantasien og redskaberne som sætter grænserne hos os.

 

9

Sparring, rådgivning og eksekvering

Hvorend du står i processen med dit projekt, kan du højst sandsynligt få gavn af vores kompetencer. Vi hjælper fra idé til endelig eksekvering.