Snedkeri til håndværkermestre

Har du brug for et snedkeri?

Vi er specialiseret i at udføre opgaver for håndværksmestre, der ikke selv har et snedkeri. Ofte kan vi klare dag-til-dag opgaver. Og med vores store sortiment af maskiner, kan vi løse de fleste opgaver med et flot resultat og en lækker finesse.Vi har allerede nu samarbejde med mange af de lokale håndværksfirmaer i området, og vi har også tid til dig.

 

Har du en opgave, der skal løses i et snedkeri, er der stor chance for, at vi kan gøre arbejdet for dig.

Vi ved, at det ikke kun er dig, der skal være tilfreds med det endelige produkt, men at du formodentlig skal give produktet videre.

Vi ved også, at dine opgaver ofte er underlagt faktorer som pris, deadlines, materialevalg og “skøre” mål. Noget vi efterhånden er blevet rigtigt dygtige til at samarbejde omkring. Vores mål er at processen bliver bedst mulig for alle og absolut allerbedst for den endelige aftager af produktet.

Vi byder gerne på en kaffe og rundvisning på vores snedkeri, så du se og opleve vores potientiale og virkeligheden.

Vi er din one stop shop

9

Fleksible og kreative

Hos joiner kan du ikke kun vælge mellem 10 forskellige løsninger. Vi kan lave alle tænkelige løsninger, så længe det er muligt med redskaberne. Med andre ord, så er det kun fantasien og redskaberne som sætter grænserne hos os.

 

9

Sparring, rådgivning og eksekvering

Hvorend du står i processen med dit projekt, kan du højst sandsynligt få gavn af vores kompetencer. Vi hjælper fra idé til endelig eksekvering.